O2e

Kom i gang med en direktemelding tjeneste

Millioner og millioner av e-poster sendes hver dag over hele verden. Selv e-post er gratis, rask, praktisk og effektiv, mangler det fortsatt noe som folk et raskt tempo samfunn behov - øyeblikkelig kommunikasjon. Det er derfor lynmeldingstjenester ble født, og bommen for å sende direktemeldinger startet.

Kom i gang med en direktemelding tjeneste. Velg det beste chat-tjenesten til å passe dine behov.
Kom i gang med en direktemelding tjeneste. Velg det beste chat-tjenesten til å passe dine behov.

Takket være oppfinnelsen av ICQ, er vi nå i stand til å chatte med folk gjennom å skrive de ordene vi ønsker å si, umiddelbart. Det vil si, hvis personen er online og tilgjengelig for samtaler.

Men til tross for den ekstreme populariteten direktemeldinger, mange mennesker fortsatt ikke vet hvordan de skal direktemelding. Hvis du er en av dem, da er du heldig nok til å ha funnet denne siden.

Instant messaging er så enkelt. Her er de vanligste fremgangsmåten for å direktemelding:

  1. Velg det beste chat-tjenesten til å passe dine behov. Det finnes mange gratis instant messaging tjenester å velge mellom, som MSN Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger (AIM), og Google Talk (GTalk). Det er fortsatt flere alternativer i den virkelige verden. Bedre utforske alle alternativer og se hvilke blant disse passer dine behov best.
  2. Meld deg på chat-tjenesten. Bare gå til deres hjemmeside, og du vil se deres sign-opp-knappen. Du må fylle ut registreringssiden for registrering. Disse tjenestene vanligvis sende en e-postbekreftelse bare å bekrefte din identitet.
  3. Mange e-posttjenester i dag tillater chatting i en e-post. Men du kan alltid velge å laste ned en messenger program, i stedet. Det vil være lettere å få kontakt med kontaktene dine hvis du laster ned en budbringer system. De Web Messenger kopier er gratis, uansett.
  4. Installer programvaren klient for chat-tjenesten. Dette vil være det programmet du vil bruke til å lagre dine kontakter, chatte med folk, har en gruppe forum, telefon chat, og gjøre mye mer.
  5. Tilpass chat-tjenesten program. Når du har installert programvaren, må du logge inn før du kan bruke den. Når du er logget inn, er at når du kan også tilpasse programmet klienten. Du kan endre grensesnittet, slik det fungerer, grunnleggende innstillinger, kontakter, og hvordan du ordne kontakter.
  6. Chatte eller chatter med vennene dine. Når du er ferdig med å tilpasse, så er du klar til å starte en chat. Egentlig kan du gjøre instant messaging mens tilpasse programvaren. Men denne funksjonen kan bare begrenses avhengig av programvaren klienten du har valgt.
  7. Studere de ulike funksjonene i programmet klienten. Det lønner seg å kjenne de forskjellige funksjonene i instant messaging-programvare klient.

Meld deg på chat-tjenesten. Mange e-posttjenester i dag tillater chatting i en e-post.
Meld deg på chat-tjenesten. Mange e-posttjenester i dag tillater chatting i en e-post.

I Yahoo! Messenger, for eksempel, kan du nyte funksjoner som ringer, sender hørbare tegneserie meldinger, sende filer, dele bilder, endre status meldingen, velger tilgjengelighet alternativer, chatting eller ringe i et forum, og selv spille spill med kontakten.

Andre programvareklienter som AIM og MSN Messenger har også de samme funksjonalitet bare med forskjellige brukergrensesnitt, stiler og formater.

Du kan også velge å kommunisere med kontakter i ulike direktemeldingsprogrammer systemer med ett program program. En av de multi-protokollen programmer du kan bruke gratis chatte med forskjellige web budbringere er Trillian. Velge å laste ned sin gratis versjon, men du kan alltid velge Trillian Pro, som er beregnet for bedriftens bruk.

Mange direktemeldinger også tilby mobil chatting nå. Du kan laste ned deres programvare til telefonen og bruke telefonen til mobile chat når du er borte fra datamaskinen.

Så har lyst til å ha en gratis prat med halvparten av online befolkningen? Begynne å lage din konto nå og begynne å sende direktemeldinger til verden, enten for personlige eller bedriftens grunner.