O2e

Making TV - antenner: bygge en hjemmelaget TV - antenne

Lær hvordan du bygger en TV-antenne og slutte å vise TV via kabel

Så, er det store spillet på. Du inviterte noen gode venner over. Du har diverse chips servert å tjene som næring og kjøpte en tønne for å hjelpe deg og dine venner nyte spillet. Scenen er satt, og du er klar for det største spillet av året. Du slår den på, og deretter, til forferdelse din, er kabelen. Du ringe kabelselskapet. De forteller deg at det var et problem med en av de store kabelbokser i ditt område, og det vil snart bli løst. Du skrike og skrike (uklokt, men forståelig!) På representant, men ingenting endres. Du be om en veileder, men som ikke gjør deg noe godt heller. Du begynner å høre noen grumbling fra dine gjester sier de kunne ha sett kampen hjemme med sine TV. De hadde en antenne hjemme, uansett.

Making TV - antenner: bygge en hjemmelaget TV - antenne. Start med å samle alle materialer for hvordan å lage en tv-antenne.
Making TV - antenner: bygge en hjemmelaget TV - antenne. Start med å samle alle materialer for hvordan å lage en tv-antenne.

Så slo det deg! Hvorfor ikke lære å lage en TV-antenne eller en provisorisk antenne mens du venter på kabelen å være løst. Heldigvis har vi nettopp det, en detaljert guide til å gjøre en antenne hjemme. Du kan selv gjøre det som en magisk show der alle så du bygger en hjemmelaget TV-antenne som MacGyver. La oss komme i gang:

  1. Start med å samle alle materialer for hvordan å lage en TV-antenne. Du kommer til å trenge en mellomstor sy pin med en plast pære i den ene enden for å bygge en hjemmelaget TV-antenne. Da vil du også trenge en høyttaler wire med en lengde på ca en fot lang. Du vil også trenge en liten antenne. Du kan vanligvis se dette i bilen. Du kan skru det og bare sette den tilbake når du er ferdig. Du vil også trenge en wire cutter som verktøy for å fullføre dette.
  2. Down the wire. Bruke wire cutter, start ved stripping hver ende av ledningen med en halv tomme for å gjøre TV-antenner. Deretter tie den ene enden av kabelen rundt nålen. Sørge for at det er festet lukket til plast pære og ledningen berører metalldelen av nålen og har god kontakt. Deretter vikle den andre enden av ledningen og fest den til metall delen av antennen. Igjen, sørg for at kontakten er god.
  3. Teste det ut. Nå som du har antenne bygget, er det nå på tide å teste den. Få nålen plugg den inn der kabelen fôr normalt går inn. Deretter justerer TV-antenner til du får et klart bilde. Når du får bildet du ønsker å fikse det på plass ved hjelp av noen tape og lene deg tilbake og se kampen.

Selvfølgelig etter at du lære å bygge en TV-antenne, vil du raskt se at kvaliteten ikke vil være den samme som den måten du ville ha det gjennom kabel, men minst du får til litt action. Når kabelen kommer tilbake, erstatte provisorisk antenne. Så du smart avverget en katastrofe, og du klarte å underholde gjestene. Heldigvis trengte du ikke å finne ut hvordan du gjør din TV fungerer når strømmen gikk ut.