O2e

Slik aktiverer brukte mobiltelefoner

Mobiltelefoner har blitt en nødvendighet i denne moderne verden

Mobiltelefoner har blitt en nødvendighet i denne moderne verden. Til slutt, har samfunnet blitt avhengig av disse for å kommunisere med andre. Mobiltelefoner er rimeligere å anskaffe og det kan virkelig ødelegge ens budsjett hvis du finner ut at din mobiltelefon har blitt skadet eller gått tapt. Kjøpe en ny enhet er svært dyrt, og ha den på service eller gi den en oppgradering kan også være dyrt, for ikke å nevne, litt upraktisk. Den beste tingen å gjøre hvis du finner ut at du trenger en ny mobiltelefon, er å kjøpe en brukt eller brukt enhet. Det er enkelt å aktivere en brukt mobiltelefon og bruke den med din nåværende leverandør. Nedenfor er fremgangsmåten på hvordan man skal oppnå dette.

  • Sjekk med din leverandør. Før du prøver noe, bør du først sjekke med tjenesteleverandøren hvis de er i stand til å aktivere brukte mobiltelefoner. Sørg for at du avklare dine behov, slik at du ikke vil kaste bort tid og ressurser. Ta kontakt med tjenesteleverandøren kundeservice og spør dem om deres tjenester. Sørg for at du får riktig og tilstrekkelig informasjon. Hvis det er mulig, be dem om enhetene som de foretrekker å jobbe med, i tilfelle de sier at de kan aktivere brukte mobiltelefoner.
  • Kjøp mobiltelefonen. Etter at du har sørget for at tjenesteleverandøren kan aktivere brukte mobiltelefoner, kan du nå kjøpe mobiltelefon. Sørg for at du kjøper denne enheten fra en pålitelig selger. Sjekk maskinen grundig før du godtar å kjøpe den. Ikke vær nølende i å spørre dem for garantier og andre funksjoner. Du må være i stand til å vise selgerne som du vet hva du får til.
  • Aktivere enheten. Når du har mobiltelefon, kan du kontakte tjenesteleverandøren og gi dem enhetens ESN eller elektronisk serienummer. Tilbyderen vil da sjekke om enheten er kompatibel med deres tjeneste. ESN er vanligvis plassert inne i telefonen, under batteriet. Åpne opp mobiltelefonen, ta ut batteriet, og i stedet hvor batteriet ligger, vil du finne ESN. Dette er vanligvis en 11-sifret nummer, slik at det kan være lett å få øye på. Hvis du synes at ESN har logoen til en annen tjenesteleverandør, så enheten er låst til en bestemt leverandør, og du kan ikke være i stand til å bruke den. Hvis du ikke ser noen andre logoer, så kan du sannsynligvis aktivere den lett med din nåværende leverandør.
  • Prøv å bruke telefonen. Ta SIM-kortet og legg det inn på mobiltelefonen når tjenesteleverandøren bekrefter at enheten er kompatibel med dem. Et SIM-kort er den lille brettet funnet i din mobiltelefon. Det er gitt av tjenesteleverandøren, og vil holde din personlige informasjon. Den lar deg også til å ringe og sende tekstmeldinger. Ta ut ditt eksisterende SIM-kortet, og sette dette inn i den andre enheten. Slå på telefonen, og sjekk om det fungerer. Hvis den gjør det, så er du klar til å bruke telefonen.


Slik aktiverer brukte mobiltelefoner. Sjekk med din leverandør.
Slik aktiverer brukte mobiltelefoner. Sjekk med din leverandør.

Hvis du har lagt inn SIM-kortet, og du kan ikke koble til, må du kanskje kontakte tjenesteleverandøren teknikere slik at de kan gi deg flere trinn, slik at du kan konfigurere telefonens innstillinger.