O2e

Slik aktiverer direktemelding arkivering

Det finnes en rekke grunner til at du kanskje ønsker å bevare et arkiv over dine direktemeldinger. Kanskje du bare ønsker å være i stand til å se gamle meldinger, slik at du kan se nøyaktig hva en venn sa til deg, eller for å besøke linker som du ikke har en sjanse til å besøke når de først ble sendt. Du kan bruke arkivet til å vise andre hva du sa i en viss samtale der ordene har blitt tatt ut av sammenheng. Hvis du bruker direktemeldinger for å snakke med forretningspartnere eller potensielle kunder, så du selv kan bruke meldingen arkivet som et middel til å holde en oversikt over viktige samtaler. Uavhengig av grunnen til at du ønsker å holde et arkiv over dine IM-tallet, er det viktig at du vet hvordan du gjør det. Selv om den eksakte metoder kan variere litt, er det en enkel sak å slå på meldingsarkivering i populære IM-klienter som Yahoo! Messenger, MSN Live Messenger og AOL Instant Messenger (AIM).

Slik aktiverer direktemelding arkivering. Åpne im-klienten som du ønsker å arkivere meldinger med.
Slik aktiverer direktemelding arkivering. Åpne im-klienten som du ønsker å arkivere meldinger med.

  1. Åpne IM-klienten som du ønsker å arkivere meldinger med. Vent til programmet for å laste, siden du må justere programinnstillingene for å få det til å begynne arkivering meldinger i stedet for å slette dem når du lukker en chat chat-vinduet .
  2. Fra menyvalgene, vil søk etter menyvalget tittelen "Preferences" eller "Alternativer". Velge dette føre til en nytt vindu for å åpne med en rekke alternativer som du kan justere. Disse alternativene vil tillate deg å forandre den grunnleggende funksjon av IM-klienten, slik at du kan tilpasse den til å fungere akkurat slik du vil den skal fungere. Bla gjennom alternativene til du ser den som heter "Arkiv" eller "Meldinger". Velg det alternativet.
  3. Vurdere gjeldende arkivering innstillinger. Du vil ha to eller tre alternativer tilgjengelige for deg i forhold til hvordan IM klient arkiver meldinger. De vanligste alternativene er "Arkiv Alle meldinger", "Arkiv meldinger, men klart når du logger av" og "ikke arkiverer meldinger", selv om hvert program vil ha sin egen måte å beskrive disse alternativene. Slik slår du på meldingsarkivering, bør du velge det første alternativet, og klikk på OK-knappen for å endre innstillinger. Du kan deretter lukke vinduet Innstillinger og IM-klienten vil begynne å holde et arkiv over dine meldinger automatisk.

Hvis du senere finner ut at du ikke ønsker å arkivere meldinger, kan du endre arkivinnstillinger hjelp av nøyaktig samme metode. Du kan også redigere arkivet på en per melding, slette meldinger når du surfer på arkivet ved å velge dem med et høyreklikk og velge "Slett melding" fra høyreklikkmenyen.