O2e

Slik aktiverer en brukt mobiltelefon

Mobiltelefoner er en av de mest populære moderne bekvemmeligheter i disse dager, og mange mennesker føler at de rett og slett ikke kan leve uten. De lar deg holde kontakten med jobb, venner og familie, og alle i mellom, og har en rekke funksjoner. Du kan gjøre alt fra innsjekking aksjer til nettbank, selv Facebook, med noen telefoner. Men de er ikke uforgjengelig, og kan bryte, noe som gjør for en kostbar reparasjon eller erstatning. Av denne grunn, mange mennesker velger å erstatte utstyret sitt med en brukt modell. Selv om du ikke tidligere har hatt service på en brukt mobiltelefon og ønsker å vite hvordan du får det nå, aktivere en brukt telefon kan være enkelt.

Slik aktiverer en brukt mobiltelefon. Når du har telefonen du skal bruke.
Slik aktiverer en brukt mobiltelefon. Når du har telefonen du skal bruke.

  1. Først må du finne en telefon som kan brukes med mobilnettet selskap av ditt valg; telefoner sjelden opererer på forskjellige nettverk. Så hvis du har Sprint eller Verizon service, for eksempel, vil du trenger for å finne en telefon produsert direkte for det selskapet. Online auksjon nettsteder er et populært sted å lete etter telefoner, og det er noen butikker som selger oppussede telefoner for generell bruk.
  2. Når du har telefonen du skal bruke, er aktivering enkel. Hvis du har nåværende mobiltelefontjenester gjennom en leverandør, så må du la dem vite at du har nytt utstyr, og dette kan gjøres enten ved telefon eller gjennom en tilbyders butikk. Hver celle telefonen leveres med en elektronisk serienummer (ESN) som identifiserer den som unik. Når det ESN er lagt til kontoen din, kan representanten enten programmere telefonen for deg hvis du er i en butikk, eller gi deg instruksjoner om hvordan du gjør det, hvis du ringer kundeservice. Etter at telefonen er programmert riktig, bør tjenesten være aktiv for denne telefonen. Tross alt, tjenesten aldri sluttet å virke - bare utstyret gjorde.
  3. Hvis du aldri har hatt service før, må du bestemme hvilken type tjeneste du ønsker, og fra hva leverandøren. Ta telefonen med deg til butikken du ønsker, da dette vil mest sannsynlig må gjøres i person. La dem hjelpe deg å velge den planen som er best for deg, og vise dem brukte telefonen, forklarer du ønsker tjenesten er aktivert på den. De vil deretter velge et nummer for den telefonen, og programmet ESN i databasen under din konto. Etter en vanligvis kort forsinkelse, bør telefonen være aktiv og klar til bruk.

Aktivisering for en brukt mobiltelefon er sjelden annerledes enn aktivisering for en ny en, men du har lagret selv noen utstyr koster, og vist seg å være en smart shopper. I fremtiden, hvis du velger å kjøpe en brukt eller renovert telefon, vil du vite trinnene som er nødvendig for å få det til å fungere for mobiltelefontjenester.