O2e

Slik beskjærer punktgrafikkbilder i adobe fyrverkeri

Adobe Fireworks har nyttige verktøy som kan brukes til å redigere bitmap og vektor grafikk. I denne artikkelen vil vi gi deg trinnene på hvordan du beskjærer bitmap bilder med dette programmet.

Slik beskjærer punktgrafikkbilder i adobe fyrverkeri. Åpne adobe fyrverkeri i datamaskinen.
Slik beskjærer punktgrafikkbilder i adobe fyrverkeri. Åpne adobe fyrverkeri i datamaskinen.

  1. Åpne Adobe fyrverkeri i datamaskinen. Legg Adobe Fireworks på datamaskinen ved å klikke på ikonet fra skrivebordet, eller gå til Start-menyen, Programmer, og Adobe Fireworks. Gå til Fil og velg Åpne hvis du vil ha tilgang til et eksisterende prosjekt, eller velg Ny hvis du vil opprette et nytt prosjekt.
  2. Importere punktgrafikkbildet i Adobe Fireworks. Slik importerer du punktgrafikkbildet i et eksisterende prosjekt, gå til Fil og velg Importer. Fra dialogboksen Importer, klikk på Søk i dropdown menyen for å finne punktgrafikkbildet som du trenger. Hit Åpne når du er ferdig å finne punktgrafikkbilde. Nå må du klikke og dra på en del av det gjeldende prosjektet for å indikere hvor punktgrafikkbildet skal plasseres. Regionen som du angir, vil nå automatisk bli de nye dimensjonene i punktgrafikkbildet når den er importert til Fireworks. Hvis du ønsker å beholde den opprinnelige størrelsen punktgrafikkbildet, klikker en gang på dokumentet.
  3. Lim inn punktgrafikkbildet i Adobe Fireworks. Alternativt kan punktgrafikkbilder fra et annet program (som web eller Photoshop) bli kopiert til utklippstavlen og limes til Fireworks prosjektet. For å gjøre dette, høyreklikker på punktgrafikkbildet og velger Kopier, og deretter trykke Ctrl + V i Fireworks prosjekt for å lime inn punktgrafikkbildet på dokumentet.
  4. Aktiver beskjæringsverktøyet i adobe fyrverkeri. Når du har importert eller limt inn punktgrafikkbildet i Adobe Fireworks prosjektet, kan du nå fortsette med å beskjære bildet. Klikk på beskjæringsverktøyet eller trykk C på tastaturet. Du kan også klikke en gang på punktgrafikkbildet, gå til Edit og velg Beskjær Valgt Bitmap. En markeringsramme med en stiplet omriss og åtte størrelse håndtak vises på punktgrafikkbilde. Dra størrelsen håndterer slik du vil. Husk at området innenfor markeringsrammen forblir etter beskjæring prosessen er fullført, og området utenfor markeringsrammen vil bli slettet. Trykk Esc hvis du vil avbryte en avling valg du har angitt.
  5. Beskjære punktgrafikkbilde. Når du er ferdig med å angi området som vil forbli, dobbeltklikker du innenfor markeringsrammen eller trykk Enter og punktgrafikkbildet vil bli beskåret. Hvis du ønsker å reversere beskjære drift, går du til Edit og deretter Angre eller trykke Ctrl + Z på tastaturet. Gjenta trinn 4 for å gå om beskjæring prosessen.

Når du er ferdig beskjæring, kan du fortsette med ytterligere redigering av punktgrafikkbildet i Adobe Fireworks.