O2e

Slik blokkerer en innkommende celle telefonsamtale

Folk og bedrifter har utviklet taktikk for å få deg til å svare på mobiltelefonen selv når de vet at du ikke ønsker å snakke med dem. Inkassatorer er spesielt skyldig i disse taktikk, som er telefonselgere og undersøkelsen etater. Vi vil diskutere hvordan å stoppe disse irriterende samtaler. Vi vil også se på hvordan to av de beste mobiltelefon tjenesteleverandører blokkere uønskede mobiltelefon samtaler.

Du kan identifisere de fleste av disse uønskede samtaler fordi de vises som "ukjent" eller "anonym". Andre er merket som "privat". Du kan ha familie og venner som bruker den private samtalen metode for å holde sine tall blir inkludert på ringer lister. Hvis du er i vane å ikke svare på disse samtalene, la dem vite at de kan midlertidig suspendere at alternativet når de ringer deg.

Her er hvordan du blokkerer en celle telefonsamtale.

Hindre uønskede mobiltelefon samtaler
Det er fire ting du kan gjøre for å hindre uønskede samtaler skjer. Ved å ta disse forebyggende tiltak, kan du aldri trenger å ta det neste steget å blokkere samtaler.

 1. Unngå å gi ditt mobilnummer til bedrifter med mindre de trenger å ringe deg for reparasjoner eller service. Mange bedrifter selge informasjonen din til andre virksomheter.
 2. Plasser mobilnummeret ditt på "Ikke ring"-liste på donotcall.gov . Dette vil bidra til å redusere samtaler fra telefonselgere og undersøkelsen selskaper.
 3. Din mobiltelefon tjenesteleverandøren kan være i stand til å hjelpe med overdreven spam. De kan stoppe tekstmeldinger ved å legge selskapet til en "Block List" og kan til og med reversere noen kostnader.
 4. Mange smarte telefoner inneholder spesielle funksjoner for å blokkere mobiltelefon samtaler. Finn ut hva de er og bruke dem.

Bruk en retningsnummer
Hvis du har din tjeneste med Time Warner eller Vonage, gir de en oppringing kode som du kan ringe fra mobiltelefonen til å blokkere samtaler. Du kan ringe "77" og vente på å høre en bekreftelse på at alle ukjente og anonyme samtaler er blokkert. Code "87" slår denne samtalen sperretjeneste av.

Hvis du har en annen leverandør, og disse kodene ikke fungerer på telefonen din, kan du kontakte din mobiltelefon tjenesteleverandøren for å finne ut om de tilbyr en lignende tjeneste.

Slik blokkerer en innkommende celle telefonsamtale. Hindre uønskede mobiltelefon samtaler.
Slik blokkerer en innkommende celle telefonsamtale. Hindre uønskede mobiltelefon samtaler.

Slutte å plage samtaler
Anonyme, ukjent, og private samtaler er irriterende og kan også koste deg penger eller minutter, men trakasserende samtaler er enda mer alvorlig og bør bli behandlet raskt.

Først bli kjent med din mobiltelefon tjenesteleverandørens sikkerhetsfunksjoner som tilbys til sine kunder. Denne informasjonen er lett tilgjengelig på selskapets hjemmeside.

Din mobiltelefon manuell bør også gi deg denne informasjonen. Det er svært viktig at du vet hvordan du aktiverer de beskyttende funksjonene på mobiltelefonen modellen umiddelbart.

Hvis du mottar truende telefonsamtaler til din mobiltelefon fra noen

Hvis du mottar truende telefonsamtaler til din mobiltelefon fra noen, varsle politiet og mobiltelefonen din bedrift umiddelbart. Hold oversikt over dato, klokkeslett og hva som ble sagt. Du kan ende opp med å måtte endre ditt telefonnummer for å bli kvitt sjikanerende telefonsamtaler.

De tre store mobiltelefon selskaper har retningslinjer for å blokkere innkommende mobiltelefon samtaler på sine nettsider, og du kan alltid nå ut til en kundebehandler hvis tjenesteleverandøren hjemmeside ikke tilbyr denne informasjonen.

Verizon Wireless og Sprint er to av de beste mobiltelefon selskaper i landet. Vi vil gi hvert selskaps instruksjoner om hvordan å blokkere et telefonnummer fra å ringe deg i denne artikkelen.

Verizon Wireless instruksjoner
Slik starter å blokkere for innkommende anrop, må du opprette en konto hvis du ikke allerede har en.

Hvis du mottar truende telefonsamtaler til din mobiltelefon fra noen. Bruk en retningsnummer.
Hvis du mottar truende telefonsamtaler til din mobiltelefon fra noen. Bruk en retningsnummer.

 1. Gå til "Mine tjenester".
 2. Gå til spam CONTROL, hvor du vil gå opp til fem telefonnumre som du ønsker å blokkere. Denne metoden fungerer også for å holde dem fra å sende tekstmeldinger. Det fungerer bare for 3 måneder, men du kan gjenta så mange ganger som nødvendig. Du kan oppheve blokkeringen av et nummer ved å fjerne den fra blokkeringslisten.

Verizon har også en "Ikke forstyrr"-funksjon som lar deg blokkere celle telefonnumre. Du finner denne funksjonen på GetItNow / Media Center eller ved mydonotdisturb.com .

Sprint instruksjoner

 1. Plasser uønsket innringerens nummer i mobiltelefonen din kontaktliste.
 2. Gå til Innstillinger i menyen.
 3. Bla nedover til du kommer til LENGER.
 4. Klikk på BEGRENSER og blokk. Velg VOICE.
 5. Hvis telefonen krever en låsekode, skriver de 4 siste sifrene i telefonnummeret ditt.
 6. Velg BEGRENSER. Da innkommende anrop.
 7. Finne nummeret du ønsker blokkert i kontaktlisten. Velg.

Å begrense tekstmeldinger, velger SMS i stedet for VOICE under begrense og LOCK-menyen.

Du har nå flere alternativer for å blokkere mobiltelefon samtaler til telefonen din, vil du finne den beste metoden for din spesielle telefonen ved å eksperimentere med disse metodene. Hvis ingen av dem fungerer for deg, ta kontakt med kundesenteret for din mobiltelefon tjenesteleverandøren. Du kan også være lurt å blokkere mobilnummeret ditt fra en annen persons oppringer-ID. Det er separate instruksjoner for denne typen anrop blokkering - Kontakt tjenesteleverandøren for å få mer informasjon.