O2e

Slik fakser trådløst


Fakse vanligvis krever en dedikert faksmaskin koblet til telefonlinjen. Du setter inn dokumentet i faksmaskinen, taster inn mottakerens nummer og sende faksen ... men ikke lenger. Datateknologi har utviklet en måte å fakse dokumenter trådløst ved hjelp av datamaskinen. Du trenger ikke å bruke en stand-alone faks maskin til å gjøre jobben. Dette betyr store besparelser på din del. Du trenger ikke å kjøpe en faksmaskin som krever strøm, papir og toner.

Med en datamaskin og en god Internett-tilkobling, kan dokumentene fakses trådløst. Bare følg trinnene nedenfor.

  • Velg en gratis faks programvare. Gå online for å finne gratis faks programvare for å bruke. Du kan lese redaktørens og brukerens vurderinger for å finne ut hvilken er den beste blant de som er tilgjengelige. FaxZero er et populært faks programvare som du kanskje ønsker å prøve. Du kan sende maksimalt to fakser per dag med tre sider hver. Mest gratis faks programvaren sender et følgebrev med faksen inneholder en annonse. Hvis du ikke ønsker en annonse skal vises på følgebrev, bør du vurdere å betale for faksen. FaxZero for eksempel kostnader 5€ 0,99 per faks med maksimalt 15 per faks, prioritet levering.
  • Legge inn nødvendig informasjon. Gå til nettsiden faksprogrammet. Indikere detaljene som faksprogrammet krever. Avsenders navn og e-post er påkrevd sammen med mottakerens navn og faksnummer. Angi dokumentet som skal fakses. Følgende filformater aksepteres:. DOC, DOCX og PDF... Du kan også velge å sende tekst i stedet at du vil fakse ved å skrive inn teksten i redigering boksen. Noen faks programvare krever at du skriver inn en bekreftelseskode funnet på skjermen før faksen kan være fysisk sendes.
  • Bruke en betalt trådløs fakstjeneste. Stedet for å bruke fri faksprogramvaren, bør du vurdere å betale for en trådløs fax service. MyFax og eFax er to online trådløse fakstjenester. For en avgift, kan du benytte deg av deres trådløse faks tjeneste for å sende og motta dokumenter. Begge har 30-dagers prøveversjoner som du bør dra nytte av å finne ut hvilke av de to er bedre.
  • Tast inn den nødvendige informasjonen. Vil sende en faks trådløst, må du bruke e-postprogrammet. Hvis du valgte MyFax for eksempel, vil du trenger å angi faksnummeret i "Til:" dialogboksen etterfulgt av "@ myfax.com" på slutten av nummeret. Input gjenstand for dokumentet du fakser deretter teksten som skal vises i følgebrevet. Deretter kan du legge dokumentet du vil sende som en faks. Klikk Send slik at programvaren kan konvertere tekst til et følgebrev og dokumentet til en faks. Etter ombyggingen vil den sende faksen til mottakeren du har angitt.


Merk: Hvis du ønsker å motta trådløse fakser du kan gi en personlig faksnummer gitt til deg av betalte trådløse faksprogrammer til folk som ønsker å sende deg en faks. De fleste trådløse fakser mottas via e-post i. PDF-format eller som. TIFF. Når du åpner. PDF eller. TIFF, kan du velge å lagre det, skrive det ut eller videresende det til en annen person.

Slik fakser trådløst. Velg en gratis faks programvare.
Slik fakser trådløst. Velg en gratis faks programvare.

Sende og motta offisielle eller personlige dokumenter eller bilder blir nå gjort over digitale kanaler. Siden ikke alle har en faksmaskin på deres disponible, å kunne fakse er trådløst en stor anvendelighet for folk flest. Faks programmer er tilgjengelig på Internett. Alt du trenger å gjøre er å velge en som du vet best kan utføre dine faksing jobber.