O2e

Slik får du tilgang til 2009 beste utdanning artikler over hele verden

Informasjon og utdanning har aldri før vært så tilgjengelig for så mange mennesker, og det er bare praktisk å dra nytte av dette så mye som vi kan. Så hvordan kan vi få tilgang til dagens beste utdanning artikler over hele verden? La oss se på noen enkle retningslinjer:

Plan. Utdanning er et veldig bredt tema

Plan. Utdanning er et veldig bredt tema, og så må du vurdere nøyaktig hva aspekt av det du ønsker å se nærmere på. For eksempel, er du lærer? Kanskje du er interessert i å se opp innovative teknikker i undervisningen. Dersom det er slik, søke tilsvarende. Hvis du er en student og ønsker du å slå opp relevant informasjon om for eksempel oppgaven din, kan du bruke smarte søkeord i søket. Denne retningslinjen er viktig slik at du kan unngå å bli overveldet med for mye informasjon og bli borte i følge linker til forskjellige nettsteder, kanskje noen av dem viser seg å være irrelevant uansett.

Det anbefales at du bryter opp søket til en gjennomførbar disposisjon

Det anbefales at du bryter opp søket til en gjennomførbar disposisjon. Hold deg til denne planen. Ikke la søket til å vandre. Hvis du tilfeldigvis kommer over et noe beslektet gren av emner som ikke er inkludert i din forberedt disposisjon, merk det og slå det opp en annen dag.

Slik får du tilgang til 2009 beste utdanning artikler over hele verden. Gjør noen intelligent forskning.
Slik får du tilgang til 2009 beste utdanning artikler over hele verden. Gjør noen intelligent forskning.

Gjør noen intelligent forskning. Med så mye tilgjengelig informasjon tilgjengelig på internett, igjen du kan bli overveldet, ikke bare med antall, men også av mangfold det tilbyr. Bruke skjønn og sunn fornuft for å se om det du leser er pålitelig eller ikke. Her er noen retningslinjer:

  • Slå opp hjemmesidene til klarerte skoler og universiteter. Vanligvis er disse nettstedene ikke bare inneholde informasjon om sine skoler, men også gi linker til utdanning artikler skrevet av deres lærere og studenter. Hvis en artikkel er tilknyttet en klarert institusjon, så mest sannsynlig informasjonen den inneholder er troverdig og pålitelig, så vel.
  • Sjekk for konsistens. Slå opp ulike artikler om samme tema, og se om data i utgangspunktet støtter hverandre.
  • Tenk på nettsiden aktivitet, dato, forfatterskap. Mange mennesker gå til denne nettsiden? Hvis det har et forum tilgjengelig, sjekk medlemskap telle og aktivitet. Når ble det sist revidert? Dette er også viktig. Du ønsker å se de siste og rettidig artikler. Hvem skrev det? Kanskje det er en profesjonell at du har hørt om, og hvis arbeid er stadig brukt som referanse av andre eksperter på området. Ta disse detaljene i betraktning, vil du være i stand til å begrense søket effektivt bare til pålitelige nettsteder.

Spør råd fra mentorer. Hvis du er en student, for eksempel, gjerne nærme rådgiver eller en betrodd ansatt om pedagogiske artikler som vil hjelpe deg i dine studier. De vil mest sannsynlig være glad for å hjelpe deg ut, en perifer fordel for dette er at professor ville oppfatte deg å være en motivert student med initiativ til å lære på egen hånd. Dette kan du tjene brownie poeng, og selv heve karakterene dine et hakk.

Hvis du er en profesjonell

Hvis du er en profesjonell, spør sjefene sine anbefalinger for pedagogiske artikler som har hjulpet dem i deres egen karriere. Husk, vanligvis folk er glade når de blir bedt om deres mening, og du kan også antyde at du beundrer dem nok til å ønske å vite hemmeligheten til suksess. Igjen, en perifer fordel.

Få anbefalinger fra dine jevnaldrende. Denne gangen

Plan. Utdanning er et veldig bredt tema. Slå opp hjemmesidene til klarerte skoler og universiteter.
Plan. Utdanning er et veldig bredt tema. Slå opp hjemmesidene til klarerte skoler og universiteter.

Få anbefalinger fra dine jevnaldrende. Denne gangen nærmer dine kolleger om sine anbefalinger. Dette gjelder spesielt hvis du arbeider på eller studere det samme feltet som de gjør. Jungeltelegrafen, spesielt innenfor samfunnet og omfanget av opplevelsen, hjelper som regel.

Abonner på pålitelige utdanning magasiner

Abonner på pålitelige utdanning magasiner. Før du abonnere, kan du besøke offentlige biblioteker og sjekk ut deres tilførsel av utdanning magasiner. Bla gjennom dem og se hvilke titler som er mest relevant for deg. Etterpå, gå videre og bestille en for deg selv.

Du kan også abonnere på pedagogiske nettsteder og motta e-post og oppdateringer fra dem gratis.