O2e

Slik feilsøker bærbare satellitt - radio

I motsetning til hva folk flest tror, ​​er det ganske enkelt å kontrollere om satellitt-radio fungerer riktig som det skal være. Følgende vil gi detaljerte instruksjoner om hvordan du ville være i stand til å feilsøke en bærbar satellitt-radio.

Slik feilsøker bærbare satellitt - radio. Før noe annet.
Slik feilsøker bærbare satellitt - radio. Før noe annet.

1. Kontroller at radioen er koblet til en strømkilde eller kjører på full batterier.

Før noe annet

Før noe annet, må du garantere at strømledningen er riktig koblet til en stikkontakt. Hvis du bruker batterier i stedet for direkte elektrisitet fra en stikkontakt, så denne gangen, må du sørge for at batteriene er fulladet. En måte å sjekke om batteriet er nok lade på dem er å prøve batteriet i en annen elektrisk enhet.

2. Slå på den bærbare satellitt-radio ved å trykke på strømknappen.

Når du har dobbelt sjekket at ja, er strømledningen koblet til en stikkontakt eller ja, det er kjører på full-ladede batterier, må du sørge for at du også trykke på knappen for å slå på apparatet. Strømknappen ville vanligvis bli tent opp for å markere at enheten er riktig slått på.

3. Sett antennen antennen hvis radioen ikke er i stand til å søke etter signaler.

Sist men ikke minst.
Sist men ikke minst.

Det er tider når du bare ikke kan få et signal uansett hvor hardt du prøver å justere antennen. Når dette skjer, er det alltid et godt valg å fullstendig koble antennen fra satellitt-radio og sett den tilbake. Grunnen til at du ikke kan få et signal kan også være fordi du er i en svært utilgjengelig sted. Hvis dette er tilfelle, er det bare å ta radioen til et åpent område, som verandaen eller utenfor garasjen, og deretter teste om radioen er i stand til å søke etter et signal. Saken er vanligvis ja, er radioen i stand til å plukke opp et signal når du tar radioen ut.

4. Prøv ikke å sette radioen i nærheten av andre elektriske apparat som datamaskiner eller TV.

Det er også mulig at andre enheter forstyrrer mottak av signal. Siden du vet at dette kan være en mulig årsak til at radioen ikke fungerer, er alt du trenger å gjøre for å flytte radioen på et annet sted der de andre enhetene ikke ville hindre mottak av signaler.

Sist men ikke minst

Sist men ikke minst, hvis radioen har en dock stasjon, og det fungerer utmerket mens forankret, så kanskje problemet ligger hos batteriene. Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å kjøpe nye batterier. Også, ikke glem at du alltid kan ringe produsenten for ytterligere assistanse dersom feilsøkingstrinnene nevnt ovenfor ikke løser problemet du opplever med din bærbare satellitt-radio.