O2e

Slik feilsøker kopimaskinen på en alt - i - ett - skriver

En alt-i-ett-skriver er en veldig praktisk og praktisk elektronisk enhet som gjør det mulig for brukeren å ikke bare skrive ut fra datamaskinen, men også skanning og kopiering. Resten kan fortsatt fungere som vanlig i tilfelle en av alt-i-ett skriveren funksjonen blir buggy.

Slik feilsøker kopimaskinen på en alt - i - ett - skriver. Plugg skriveren og slå den på.
Slik feilsøker kopimaskinen på en alt - i - ett - skriver. Plugg skriveren og slå den på.

Hvis noen grunn kopimaskinen begynner å funksjonsfeil, kan du prøve å feilsøke det første før bringe hele enheten til en profesjonell. Å vite hvordan du kan feilsøke kopimaskinen på en alt-i-ett skriveren selv, les fremgangsmåten som er beskrevet nedenfor.

  • Plugg skriveren og slå den på. Hvis skriveren ble tidligere drevet allerede, starte det igjen. Slå strømbryteren av og la skriveren kjøle seg ned i 2 minutter. Trekk ut strømledningen i tillegg. Etter 2 minutter, koble den fra strømkilden og slå bryteren på. La skriveren litt tid å starte opp. Hvis det fremdeles utskriftsjobber i køen, avbryter dem, da dette kan være årsaken til forsinkelsen for kopimaskinen for å fungere.
  • Sjekk papir forsyning. Åpne papirmagasinet og sjekke om skriveren fremdeles har tilstrekkelig mengde papir i den. Ikke legg for mye papir, da dette kan føre til papirstopp. Men hvis bare noen få papirer er igjen på brettet, kan maskinen ikke kunne få papir fra det lenger. Plassere noen refill til å fylle opp skuffen. Ved papirstopp, åpne skriverdekselet og lirke det fastkjørte papiret.
  • Kontroller at skriveren fremdeles har litt blekk og toner. Sjekk hvor mye blekk og toner du fortsatt har igjen på skriveren. I noen tilfeller har kopimaskinen del av skriveren en dedikert tilførsel av blekk og toner, så pass på å sjekke det. Hvis en eller begge kjører allerede lav, bringe patron til en blekk påfylling stasjon. Du kan også kjøpe en påfylling kit fra dem og gjøre det selv. Hvis blekk og toner nivåer er fortsatt høy, sjekk om utløpsdatoen er angitt. Du må bytte dem hvis de går over utløpsdato.
  • Rengjør skriveren. Bruk en lys børste for støv både utvendig og innsiden av skriveren. Støv og annet rusk kan forårsake tilstopping og funksjonssvikt.
  • Ta deg tid til å lese bruksanvisningen. Den har vanligvis noen retningslinjer for feilsøking i tillegg. Les den nøye og bruke tipsene steg for steg.


Etter å gjøre trinnene ovenfor, kan du prøve å bruke kopimaskinen og sjekk for eventuelle forbedringer. Hvis du har fulgt trinnene og gjøre de retningslinjer for brukerhåndboken, og kopimaskinen er fortsatt ikke fungerer etter behov, er det på tide å ta skriveren til en profesjonell for inspeksjon og festing.

Det er viktig at du ikke åpner opp skriveren hvis den er under garanti. Tilgang bare skuffen og blekkpatronen og ikke skru noe. Hvis du gjør det, blir garantien ugyldig. Også bruke nye blekkpatroner som noen produsenter vil også gjøre garantien ugyldig hvis secondhand kassett brukes.