O2e

Slik kjører du en Spybot Search and Destroy skanning

Vi blir ofte plaget med ondsinnet varer og filer i våre datamaskiner

Vi blir ofte plaget med ondsinnet varer og filer i våre datamaskiner. Det fører vanligvis problemer utenfor våre forventninger. Det kan ødelegge og skade viktige filer i våre datamaskiner. Spybot Search and Destroy er en av løsningene du kan bruke. Det er en gratis beskyttelse program som blokkerer og skanner spywares. Spywares er farlige varer som kan sende viktig informasjon fra en datamaskin som kredittkortinformasjon.

  1. Lagre og åpne Spybot Search and Destroy scan. Første er å ha en kopi ved å lagre den på datamaskinen din. Når du har dette, åpne filen ved å klikke Spybot ikon som kan sees i skrivebordet. Det finnes datamaskiner som krever at du dobbeltklikker ikonene før den åpnes. Alternativt kan du gå til alle programmer fra Start-knappen og klikk Spybot Search and Destroy Scan. Installer programmet ved å klikke på Installer-knappen.
  2. Oppdatere databasen. Etter åpning og installere Spybot, oppdatere databasen ved å laste ned den nyeste fra Internett. Det er en knapp "søk etter oppdateringer". Klikk den til å få den nyeste database. Klikk deretter fortsette som er på den nederste delen av dialogboksen. Det kan være elementer som ennå ikke er inkludert. Klikk på "All" og deretter laste ned, og klikk deretter på avslutt-knappen etter nedlasting.
  3. Skanne datamaskinen ved hjelp Spybot Search and Destroy scan. Etter at du har oppdatert databasen, kjøre en fullstendig scan på datamaskinen din ved hjelp av Spybot. For å gjøre dette, åpner Spybot og klikk "se etter problemer". En scan på systemet ditt vil da starte. Dette skanning tar vanligvis noen minutter for den skanner alle dine systemer. Å se hvor lenge og hvor langt skanningen har vært en statuslinje vises.
  4. Velg handlinger til disse filene søkte etter Spybot. Etter at skanningen, vil du se resultatene. Det vil vise elementer som er skadelig eller skadelig for datamaskinen din. Spybot vil vise to typer filer, de i rødt og de i grå. Du vil merke at de i rødt sjekkes automatisk. Disse er de mer skadelige filer. Du kan velge å slette disse filene i rødt hvis du vil. De i grått, eller de som ikke sjekket, er overlatt til skjønn. Du kan sjekke disse elementene og slette dem helt. Ikke bekymre deg, kan fortsatt spare disse filene. Høyreklikk på noen av elementene og klikk "velg alle" og deretter knappen som sier "fikse valgte problemer". Klikk på "ja"-knappen, og deretter etter, den "ok"-knappen.
  5. Skanne datamaskinen nå og da. For å sikre maksimal sikkerhet, ville det være best å kjøre denne skanningen hver nå og da. Gjør skanning minst én gang hver uke. Jo oftere du gjør det, jo bedre. Dette anbefales spesielt hvis du bruker datamaskinen så ofte mens den er koblet til Internett. Husk at Internett er et stort sted for datamaskinen skitt.

Kjøre en Spybot er enkel og veldig ukomplisert. Maksimere sin bruk for å unngå å bli et offer for spywares.

Slik kjører du en spybot search and destroy skanning. Lagre og åpne spybot search and destroy scan.
Slik kjører du en spybot search and destroy skanning. Lagre og åpne spybot search and destroy scan.