O2e

Slik kopierer du en boot disk

Datamaskinen problemer blir uventet oppleves spesielt når du er i den mest avgjørende del av lagring av data og filer. Kopiering av en boot disk er en fin måte å unngå disse irriterende hendelser. Nedenfor er noen nyttige tips.

Bruk nero programvare for å sikkerhetskopiere filer. Nero har alltid vært for pålitelig for hvilken som helst datamaskin fungerer. Det kan ta deg litt gode penger selv i forhold til annen programvare, men resultatet er alltid det beste. Følg instruksjonene nedenfor for å sikkerhetskopiere viktige filer.

 • Lansere nero. For å gjøre dette, klikk på "Start"-knappen først, deretter gå til "programmer". Mens du er inne i Program-menyen, se etter "Nero-Burning Rom." Du vil merke at jeg dialogboks åpnes automatisk. Det er Nero Wizard. Du trenger ikke dette å fullføre prosjektet. Lukk Nero Wizard boksen deretter gå videre til neste trinn.
 • Lag en cd. I venstre panel av New Compilation vinduet, vil du legge merke til en CD-ROM. Klikk i ISO-kategorien for å organisere filene dine og klikk "Ny".
 • Kopiere filer. På høyre hjørne av skjermen din, vil du se filleseren, og ISO på venstre hjørne. Åpne Filutforsker og bla gjennom alt som du ønsker å ha en sikkerhetskopi av. Det er to måter å kopiere filer fra nettleseren.
 • Velg den valgte filen / s peke musepekeren på de valgte filene. Klikk på høyre museknapp og klikk på kopien. Åpne ISO-vinduet, og deretter lime inn filene.
 • Den andre måten er å dra og slipp-metoden. Velg filen / s fra nettleseren. Mens du velger filen / s, hold et klikk museknapp deretter langsomt dra og slippe filen / s til ISO-vinduet.
 • Spille inn filer til CD. Se på ikonene på venstre side av skjermen. Der vil du se "Recorder"-knappen. Åpne-knappen og deretter klikke på "Image Recorder", og deretter til slutt klikker "OK".
 • Sjekk den overførte filen på cd. Klikk dialogboksen for skrive CD-fanen og inspisere alle fraktet file / s. Når alt du trenger å kopiere er allerede i skrive CD, flytte inn i neste trinn.
 • Boot disken. Klikk på skrive CD kategorien, rett etter at du er ferdig med kontroll av de valgte filene. En dialogboks vil igjen åpne og det vil be deg om å navngi CD. Type-inn et navn klikk "Lagre". Vent til prosessen med å kopiere filen / s er ferdig.

Slik kopierer du en boot disk. Bruk nero programvare for å sikkerhetskopiere filer.
Slik kopierer du en boot disk. Bruk nero programvare for å sikkerhetskopiere filer.

Kopiere boot disk med burnon. Mens Nero lar deg bruke penger før du gjør oppgaven, BurnOn, kan spare deg fra å kaste ut penger. Hvis du har en Internett-tilkobling i huset eller på arbeidsplassen din, kan du laste ned denne programvaren, og start kopieringen.

 • Sett boot disk. La oss si at du er ferdig med å laste ned programvaren, denne gangen må du sette inn boot disk til sjåføren, og klikk deretter på "Arbeid i avansert modus." På venstre side vil du se en "Disc Kopiering Wizard", klikk på denne knappen og gå til neste trinn.
 • Fravelg unødvendige knapper. Åpne stasjonen vinduet og velg "drive" gjennom oppstartbar plate. Klikk "Next". En dialogboks vil vises. Se etter "Ignorer Limited" og deretter velge bort dette alternativet. Klikk "Next".
 • Begynne å brenne. Klikk "Next" etter hver dialogboks. Til slutt klikker du på "Start"-knappen for å starte kopieringen. Denne prosessen vil ta noen minutter, avhengig av bytes som må brennes.


Etter å ha sikkerhetskopier av alle dine nødvendige filer nå og da er sikker på å holde deg unna uløselige problemer. Ikke vent for at dette skal skje. Neste gang du slår av datamaskinen, sørg for at du lar en kopi på platen.