O2e

Slik kopierer du et ikon til en bruker desktop

Søke etter et dokument begravd i en mappe i en mappe ikke bare tar mye av din dyrebare tid, men også endrer humøret dramatisk. Å ha nødvendig ikonet kopiert på skrivebordet vil spare deg fra å oppleve slike problemer.

Å gjøre en snarvei et ikon kan gjøres på mange måter

Å gjøre en snarvei et ikon kan gjøres på mange måter. Nedenfor er forskjellige instruksjoner i å gjøre dette. Les hver metode og velg den som ikke er for komplisert for deg.

Den første metoden. Dette er den enkleste metoden for å gjøre en kopi av en fil til din bruker skrivebordet.

  • Gå til stedet der dokumentet / mappen / program er i dag lokalisert. Åpne mappen der du har plassert ikonet. Sørg for at du husker hvor det er. Hvis du imidlertid finne deg selv tapt i så mange mapper og vinduer som du har laget, bare gå til "start-menyen" og søk etter filen på søkeknappen. Skrive inn filnavnet og vent til den er funnet.
  • Velg filen ved hjelp av to metoder. Du kan velge valgt ikon ved å klikke på "edit" i menylinjen. En drop-down-liste vil vises, klikk "velg". Igjen, klikk på "rediger" og velg "kopier". Den andre måten å kopiere filer er ved å høyreklikke på ikonet. Når en drop-down-liste bar kommer til syne, klikk "kopi".
  • Gå til din bruker skrivebordet. Høyreklikk på en tom plass på skrivebordet ditt. Det vises en drop-down-liste bar, se etter pasta klikk den. På denne tiden, er datamaskinen i ferd med å kopiere filen. Hvis filen er for stor, vent til det er ferdig med å sikkerhetskopien. Hvis imidlertid, er størrelsen ikke at store, vil behandlingen tar bare noen få sekunder.
  • Ordne posisjonen den nylig kopierte filen slik at ikonene ikke roter til skrivebordet.

Den andre metoden

Den andre metoden. Dette er den riktige måten å kopiering av filer til skrivebordet ditt. Det kan ta lengre tid enn den forrige skjønt.

  • På skrivebordet, høyreklikk og se etter "Ny". Plasser musepekeren på "nye" og du vil merke at en drop-down-liste vil vises. Klikk på "Shortcut".
  • En dialogboks vil nå vises befaler deg å finne filen ved hjelp av nettleseren. Klikk på "Browse" og begynne å lete etter filen over stasjoner og mapper. Hvis filen er lagret på for mange vinduer og mapper, klikker du på pluss på bunnen av hver mappe. Det vil automatisk åpne en liste over hva som er inne i mappen.
  • Når du har valgt filen, merker utvalget, klikk "ok" og deretter "Next". En annen dialogboks vises, slik at du endre filnavnet. Du kan endre navn på filen eller la den være som den er.
  • Klikk "Finish" når du er ferdig med å navngi. Åpne ikonet for å sjekke om snarveien er aktiv eller ikke. Og det er det!


Slik kopierer du et ikon til en bruker desktop. Gå til stedet der dokumentet / mappen / program er i dag lokalisert.
Slik kopierer du et ikon til en bruker desktop. Gå til stedet der dokumentet / mappen / program er i dag lokalisert.

Hvis en bestemt ikonet brukes på en jevnlig basis, må du lage en sikkerhetskopi av det på din bruker desktop stedet for hele tiden lete etter den på harddisker eller ulike mapper. Et kopiert eller en snarvei som du kan se på en gang på skrivebordet gir enklere tilgang og er mindre tidkrevende.