O2e

Slik legger du kuponger på din Safeway kortet

Hjem shopping er nå sett på som et levedyktig alternativ til den gammeldagse måten å strømpe kjøleskap, spesielt effektive for arbeidende forelder. Hver dag du besøke butikken, kan du bli ofre et ork eller to bare for å plukke opp noen melk eller frokostblanding for neste dag. Med et slikt alternativ, trenger du ikke bare spare penger på transport, men du får også å bringe dagligvarebutikk inn i ditt eget hjem - med store besparelser som kommer med det. Og selv om du bare ikke kan unngå å kjøre til butikken, kan de samme fantastiske besparelser fortsatt bli din gjennom bruk av Safeway Club Card og dens fantastiske linjen av kuponger.

Med Safeway, kan du enten har for Skriv ut kuponger eller de digitale kuponger som er tilgjengelige på sin hjemmeside (www.safeway.com). Å skaffe seg en Print kupongen, bare logge på og gå til nettstedets kupong-siden og du vil se en hel side med prangende kuponger å velge mellom. Du vil bli pålagt å sette i ditt postnummer hvis du ønsker å finne kuponger i ditt område, eller du kan bruke kupongen Sorter å enten bla gjennom side etter beste merkene eller etter kategori. Du kan bli bedt om å klikke på "Legg til alle kuponger" på den øvre delen av siden for å maksimere dine sparepenger, men det er best å gå over detaljene for hver kupong Hvis du har tid til å finne ut hvor mye du egentlig sparer.

Safeway sin digitale kuponger er litt enklere å administrere og faktisk

Safeway sin digitale kuponger er litt enklere å administrere og faktisk, du trenger ikke å bekymre deg for å skrive ut noe ut. Alt du trenger å gjøre er å logge seg på nettstedet, og klikk på Kuponger side hvor du kan finne de digitale kuponger lenker. Velg kupongen alternativet du trenger, og klikk på "Load kuponger"-linken. Enten du velger Shortcut $. Com, Cellfire, eller P & G ESaver, vil du bli bedt om å logge på med din e-postadresse og passord før du kan digitalt legge inn kuponger fra nettstedet. Etter signering i, vil du bli tilbakestilt til kuponger for å velge ønsket kuponger. Bare klikk på "Legg til"-lenken nederst på hver kupong til automatisk ha det i din Safeway kortet. Akkurat som Skriv ut kuponger, digitale kuponger også gi deg muligheten til å bla gjennom etter kategori, sted eller de nyeste kuponger tilgjengelig. Det er viktig at du også sjekke utløpsdatoen skrevet under hver kupong. Hvis du bruker Cellfire, kan du gjøre den samme prosessen bruker PCen eller mobiltelefonen, men siden du skal bruke telefonen, kan du bli belastet nominelle carrier kostnader, spesielt hvis du er på en pay-as-you- går planen. Bare logg inn og legge kuponger av ditt valg.

Slik legger du kuponger på din Safeway kortet. Safeway sin digitale kuponger er litt enklere å administrere og faktisk.
Slik legger du kuponger på din Safeway kortet. Safeway sin digitale kuponger er litt enklere å administrere og faktisk.

Legge kuponger på din Safeway kortet er en enkel måte å sørge for din dollar er godt brukt. Det er like enkelt som å bestille på en fast food kjede hvor alt du gjør er å fortelle den personen å ta bestillingen hva du vil, og han vil sette den i skuffen din, bare denne gangen er det gratis.