O2e

Slik ser surfing videoer på nettet

Lese artikler om surfing og ser på kule bilder er stor. Det er mange magasiner og bøker dedikert i å tilby førstehånds informasjon for dem som elsker surfing og selv for de som ønsker å starte denne hobbyen.

Ser surfing videoer er en annen ting. Hvis du ønsker å faktisk se hvor handlingen er, som du er der når det skjer, online video er en stor kilde til læring og underholdning.

Slik ser surfing videoer på nettet.
Slik ser surfing videoer på nettet.

Her er hvordan du finner surfing videoer på nettet:

  • orcasurf.co.uk - Dette er en surfer magasin stil nettsted, fullpakket med ikke bare bilder og artikler, men videoer også. Du kan finne surfing tips hvis du er en nybegynner og konkurranse informasjon hvis du er klar til å slippe løs din surfing evner. I tillegg kan du laste opp din egen video som de vil legge denne funksjonen snart.
  • travelistic.com - Dette er i utgangspunktet en reise-nettsted, men inneholder noen videoer om surfing. Hvis du ønsker å dele din surfing erfaring fra en av dine reiser, kan du gjøre det ved å blogge, v-logging eller laste opp et videoklipp som inneholder deg surfe i aksjon. Hvis du vil bruke disse tjenestene, er alt du trenger å gjøre er å registrere deg for gratis.
  • surfline.com - Denne nettsiden gir mye av online videoer om surfing fra forskjellige steder over hele verden og videoene blir oppdatert hver dag. Du kan lese artikler om surf nyheter, surfe kart, prognose, surfing 101 og du kan se live surfe cams. De har også en online surfe butikken. Det er en medlemsavgift for premie eller registrert medlem som gir deg rett til å bruke alle servicefunksjoner på nettsiden, inkludert rabatt perks.
  • grindtv.com - Denne nettsiden lar deg se deres video samlinger i bare ett klikk. Det er ikke nødvendig for deg å registrere deg hvis eneste formål er å se videoer om surfing. De opplastede videoer til dette nettstedet er ordnet etter dato lagt-fra nyeste til eldste. Du kan også sortere sine videoer ved å klikke på "Mest sett" eller "Mest kommentert" eller hvis du har god tid på hendene, kan du se videoer i alfabetisk rekkefølge.
  • surfermag.com - Dette er for surfing entusiaster som ønsker å vasse gjennom en samling av videoer som også gir anerkjennelse til noen av verdens beste kvinnelige surfere, er dette nettstedet for deg. Årlig, gir de spesielle utmerkelser til eksepsjonelle individer innen surfing. Du kan også delta i avstemningen deres. Dette er ikke bare en video nettsted, er det et fellesskap.
  • redbullsurfing.com - Denne nettsiden er sponset av Red Bull, og de ​​fleste av videoene som du kan se på som surfere fanger blir en bølge tatt i Tahiti, Hawaii og andre populære steder for surfing. Du kan også finne informasjon om arrangementer arrangert av Red Bull.
  • surfe.tv / index.php - Denne videoen indeksen er rettet mot en verden av surfing. I å se en video, kan du direkte se surfe flekk av ditt valg når som helst og gratis. Hvis du ønsker å dele din surfing erfaring ved å laste opp din egen klipp, kan du gjøre det. Du trenger bare å registrere deg for å bli medlem. Medlemskap er gratis.