O2e

Slik videresender skype - samtaler

Skype er ikke bare en enkel online direktemeldingsprogram

Skype er ikke bare en enkel online direktemeldingsprogram. Det er designet for å også tillate VoIP (Voice over Internet Protocol) kommunikasjon. Programmet lar deg foreta et taleanrop, akkurat som i en fasttelefon, men den bruker Internett-data linjer og nettverkstilkobling. Skype har funksjoner som du vil vanligvis finner i fasttelefon tjeneste som viderekobling.

1. Forstå de ulike skype pakker. Viderekoblingsfunksjonen i Skype er ikke gratis. Det er tilgjengelig for abonnenter uten ekstra kostnad. Det er tre grunnleggende abonnement pakker. De billigste koster 89 Euro cent per måned slik at 60 minutter av samtaler til fasttelefoner månedlig. Den neste pakken koster 3,49 euro / måned og har 400 månedlige ringeminutter til fasttelefoner og mobiltelefoner. Den endelige pakken koster 4,99 euro / måned og gir ubegrenset fasttelefon og mobil samtaler. Den slags abonnement du betaler for begrenser din viderekoblingsfunksjonen. Hvis du tok den billigste pakken, og du setter opp videresending til din mobiltelefon, vil du bli belastet per minutt rate.

Slik videresender skype - samtaler. Forstå de ulike skype pakker.
Slik videresender skype - samtaler. Forstå de ulike skype pakker.

Du kan benytte av viderekoblingsfunksjonen uten abonnement ved å kjøpe Skype Credit. Du kan bare kjøpe Skype Credit hvis du registrerer deg. Gå til deres hjemmeside, opprette en konto ved å fylle opp den nødvendige informasjonen, så i stedet for å kjøpe en samtale plan, velger å kjøpe kreditt i stedet. Den minste mengden av kreditten du kan kjøpe er 10 euro.

En Skype-til-Skype-samtale er gratis

En Skype-til-Skype-samtale er gratis. Det betyr at du ringer noen som også bruker programmet og roper til sin Skype-konto, ikke hans fasttelefon eller mobiltelefon. Dette er den grunnleggende VoIP anropet. Hvis han tilfeldigvis har viderekobling (enten gjennom abonnement eller kreditt), vil samtalen presse gjennom til det angitte nummeret for videresending, og du vil ikke bli belastet noe.

2. opprette viderekoblingen. Åpne Skype-programmet og logger inn Klikk på Verktøy-menyen og klikk deretter på Alternativer. Et nytt vindu vil dukke opp. Velg Anrop, den har en grønn telefon for et ikon, klikk deretter på Viderekobling. På denne delen, kan du nå skrive inn dine faste og mobile telefonnumre. Klikk på "Legg til flere telefonnumre alternativet til å angi mer utpekt viderekoblingsnumre. Husk å plassere et plusstegn og landskoden før det faktiske antallet. Husk at innkommende anropene siles av personverninnstillingene dine. De fleste vil sette denne til å bare godta anrop fra dem som er i sin liste over Skype-kontakter. Klikk på Lagre når du er ferdig.

Skype er ikke bare en enkel online direktemeldingsprogram. Opprette viderekoblingen.
Skype er ikke bare en enkel online direktemeldingsprogram. Opprette viderekoblingen.

Skype viderekobling funksjonen kan du motta samtaler på fasttelefon eller mobiltelefon når du er logget ut av Skype. Dette gjør det svært enkelt for dine kontakter for å nå deg og reduserer sjansene for mangler en viktig samtale.